Hungarian Chinese (Traditional) Croatian Czech English German Slovak Slovenian
{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

CSEPREGI KAZÁN - HORVÁTH ANTAL GYÖRGY VAS MEGYE CSEPREG KAZÁN GYÁRTÁS VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁN FATÜZELÉSŰ KAZÁN GYÁRTÁS

 2003-ban kezdtük meg kazángyártó tevékenységünket, melyet az eltelt több mint 10 év alatt a vásárlói igényekkel összhangban tökéletesre fejlesztettünk.

Kezdetben a kazángyártással párhuzamosan készítettünk kovácsoltvas kaput, kerítést, korlátot, lépcsőt, gépjármű felépítményt, esztergályos munkát, lángvágást, plazmavágást és bárminemű hegesztést. A gáz drasztikus drágulása a mi malmunkra hajtotta a vizet, egyre több megkeresést kaptunk kazángyártás ügyben. Jelenleg már csak kazángyártással foglalkozunk, egyedi tervezésű kazánjainkat az alábbiak jellemzik :  

 

       

A kazánjainkat a hagyományostól eltérően 35x35 cm-es nagyajtóval alakítottuk ki, ami lehetővé teszi az előfűtött szekunder levegő hozzáadását is a fa és egyéb nagyméretű tüzelőanyagok elégetéséhez.

  • Hegesztett acéllemez szerkezet, belső fala 4, 5, illetve 6 mm igény szerint, külső lemeze 3 mm vastagságú hajlítással előkészített idom.
  • A víztálcák egy darabból, hajlítással készülnek és lejtéssel vannak beépítve, köztük került elhelyezésre a katalizátor.
  • Rostélyszerkezete cső, ami hosszú élettartamot és jó hatásfokot garantál.
  • Hamuládával és huzatszabályzó ajtóval készül.
  • Szigeteléssel és színes burkolattal van ellátva.
  • Kazánok egyedi igények szerint is készülnek régiek helyére.
  • Ingyenes kiszállítást biztosítunk 50 km-es körzetben!

 Kazánjainkra 5 év garanciát vállalunk, ami azt tükrözi, hogy minőségi munkát végzünk!

 VILÁGSZENZÁCIÓ!!! A fatüzelésű kazánjaink tűzterében nincs hegesztési varrat, ami csökkenti a későbbi meghibásodást, és nagyban növeli a kazán élettartamát.

A csőrostélyra örök garanciát vállalunk.

A gázellátás kiszolgáltatottságát és a gáz árának drasztikus emelését egyre többen fatüzelésű kazán beállításával oldjak meg. Ilyen fűtési rendszer üzemeltetése több munkát, időt es odafigyelést igényel, mint a gáz termosztat beállítása, de megéri.


A fűtőanyagok közül a fa ezért a szalma mellett a gázokban leggazdagabb tüzelőanyagnak számít. a jó fás kazánnak más műszaki tulajdonságokkal kell rendelkezni, mint a szenes kazánnak. A gázláng köré felhevített oxigénben gazdag friss többletlevegőt is kell juttatni. Erre az előmelegített másodlagos (szekunder) levegőre azért van szükség, mert a képződött, energiában gazdag fagáz csak így ég el maradéktalanul. A legtöbb kazánnál itt van a probléma. Vagy egyáltalán nincs rajta szekunder levegő hozzáadási lehetőség, vagy ha van is, csak hideg levegő beáramlás biztosított.
A mi kazánjainkban ez ötletesen van megoldva, ezen felül be van téve a lángok fölé egy utóégető katalizátor nemesfémből, ami tökéletesíti az égést, javítja a hatásfokot, csökkenti a káros anyag kibocsátást. Megszűnik a szúrós szagú füst, ami bosszantja a környezetünkben élőket.

Forrás : www.csepregikazan.hu

 

Oszd meg ezt a hirdetést!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn