Hungarian Chinese (Traditional) Croatian Czech English German Slovak Slovenian
{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

Cikktár

 Karosszéria javítás másképpen, más dimenzióban


Ágoston Tibor 1971-ben tett szakmunkás vizsgát fényező-mázolóként,az ezt követő néhány évben több kisipari műhelyben szerzett gyakorlatot,melyet 1975-től saját egyéni vállalkozásában kamatoztat. Eleinte Nagybakónakon, ám lassan 30 éve a Miklósfa utca 85. szám alatt,a Miklósfai focipályával szemben várja

Bővebben :

 Van olyan amire nem gondoltál várandósan?

 A születés, és szülés az élet egyik legmeghatározóbb élménye, akár elfogadjuk ezt, akár szőnyeg alá söpörjük. A képek rögzülnek, és újrajátszódnak, amikor elkezdenénk valami újat az életünk bizonyos szakaszaiban. Számtalan a témával foglalkozó szakember tapasztalja ezt, és döbbennek rá azok, akik problémájukkal fordulnak hozzájuk. Szülés előtt állva érdemes megállni egy kicsit és elgondolkodni a lehetőségeken, következményeiken, akkor is, ha hüvelyi szülésre, és akkor is, ha császárra készülünk.

Bővebben :

 

A születés, a szülés életünk egyik legmeghatározóbb élménye, mondják ezt pszichológusok, bábák, szülésznők, segítő asszonyok (dúlák), szakemberek, akik mélyebben foglalkoznak ezek lelki folyamataival.

Bővebben :

Bemutatkozik az Abért Optika azért, hogy érezze, számunkra az Ön jó látása a legfontosabb. Minőség, megbízhatóság. garancia, mérsékelt árak, családias környezet. 1989 óta van jelen Szombathelyen az Abért Optika, amely már a kezdetektől fogva alacsony árakkal, és a város első komputeres szemvizsgálójával várja vásárlóit. A látványos fejlesztések mellett a korral lépést tartó új technológiák egész sora szolgálja azokat, akiknek fizikai értelemben is fontos a tisztánlátás.

Bővebben :

Our Clients