Hungarian Chinese (Traditional) Croatian Czech English German Slovak Slovenian
{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

Zoé Gold Kft Befektetési arany

 Fektessen aranyban nálunk!

Csalódott az értékpapír piacban? Szeretné hosszú távon biztonságban tudni vagyonát? Vásároljon most aranyat!

Vagy megvárja míg megduplázódik az arany ára? Ön Dönt! 

Az arany a legértékállóbb befektetés évszázadok óta. A legfrissebb előrejelzések szerint a következő időszakban érdemes aranyat venni, ugyanis megmozdul az aranypiac, a befektetési arany árfolyama emelkedik, és egyre többen vélekednek úgy, hogy a nemesfém komoly árdrágulás előtt áll. Az európai adósságválság és az USA átmeneti fizető képtelenségtől való félelem is segíti az arany jegyzését  új és még újabb rekordokra.

A nemzeti bankok az aranyat biztonsági fedezetként alkalmazzák. Számos befektetési szakértő szerint, magánszemélyeknek is nemesfémben kellene tartaniuk vagyonuk egy részét. Célszerű a magáncélú aranytartalékot hosszabb időn keresztül kisebb mennyiségek fokozatos vásárlásával felépíteni, és így az árfolyam ingadozásokat  kiegyenlíteni.

Sosem lehet túl korán kezdeni akár kisebb mennyiségekkel is lehetőség adódik a megtakarításaink ilyen módón történő kezelésére. Hívjon bármikor bizalommal vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat emailon (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )!

Befektetését diszkréten kezeljük. Válassza a Zoe-Gold Kft-t, mint hivatalos befektetési  arany értékesítőt.

 Használja ki több, mint 15 éves tapasztalatunkat az aranypiacon.  Legjobb minőségű aranytömböket forgalmazzuk, nemzetközileg auditált, elismert gyártóktól, amelyet átvesznek mindenhol a világban.

 Visszavásárlási garanciával ! Cégek, vállalkozások hívását is várjuk! Ne feledjék: a befektetési arany ADÓ és ÁFA mentes !

Tóth Gábor – befektetési tanácsadó

06-20/9566-999

www.ekszerszalon.com

 

 

Oszd meg ezt a hirdetést!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn