Hungarian Chinese (Traditional) Croatian Czech English German Slovak Slovenian
{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

Lux Aeterna Bujtás Temetkezés Vas megye Szombathely Sárvár Celldömölk Bük Csepreg Körmend Temetkezés Temetés Kegyeleti Szolgáltatás Temetési Szertartás

 

Legfőbb szolgáltatásunk a temetkezés és annak teljes körű támogatása. Ennek rendeltünk alá mindent, hiszen eszközeinket az alapítás óta folyamatosan fejlesztjük.

Napjainkban négy, speciális, kifejezetten a temetkezési tevékenységre előkészített, szigorú hatósági előírásoknak megfelelő gépkocsi áll rendelkezésünkre.

Fontosnak tartjuk, hogy a gépkocsikon túl, a temetési szertartásokon használt egyéb kellékeket is folyamatosan fejlesszük. Ma már többféle ravatal-felszerelés (króm, vörösréz, sárgaréz és antikolt barna színekben) áll rendelkezésünkre.

Munkatársainkat nagy körültekintéssel választjuk ki, hiszen tudjuk, hogy a temetés előkészítése és a szertartás során a gyászolók fájdalmára különösen fontos figyelni. Ismerjük a felekezeti különbözőségeket és ezt munkánk során mindig tiszteletben tartjuk, sőt jó kapcsolatokat ápolunk a környék papjaival, lelkészeivel is.


A temetési kellékek széles választékát tudjuk kínálni a hozzánk forduló családoknak és értő gonddal segítünk azok kiválasztásában is.


Ezek együttesen biztosítják, hogy az elhunytak méltó körülmények között jussanak el végső nyughelyükre.

 

Munkánk során a fő szempont a megbízhatóság, az odafigyelés, maximális kegyelet és kellő tiszteletadás az emberek iránt.

 

Temetkezési irodánk elérhetőségei
9600 Sárvár, Árpád u. 8.
Irodánk és bemutatótermünk nyitvatartása: Hétfő – Péntek: 8.00 – 16.00 óráig.
Ügyelet: 0.00 – 24.00 óráig, valamint Hétvégén és Ünnepnapokon is!

24 órás ügyelet: +36 30/6377-944; +36 30/9790-864

Bővebb információ weboldalunkon.

luxaeterna.hu

 
 
 
 
 
lux-aeterna-sarvar-celldomolk-szombathely-buk-csepreg-temetkezes-temetes-kegyelet-szolgaltatas-1.jpg lux-aeterna-sarvar-celldomolk-szombathely-buk-csepreg-temetkezes-temetes-kegyelet-szolgaltatas-2.jpg lux-aeterna-sarvar-celldomolk-szombathely-buk-csepreg-temetkezes-temetes-kegyelet-szolgaltatas-3.jpg lux-aeterna-sarvar-celldomolk-szombathely-buk-csepreg-temetkezes-temetes-kegyelet-szolgaltatas-4.jpg

Oszd meg ezt a hirdetést!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Szülőkategória: Üzleti Cégtár
Találatok: 39