Hungarian Chinese (Traditional) Croatian Czech English German Slovak Slovenian
{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

Belvárosi Önkiszolgáló Mosoda - Szombathely Ruha Mosás Szárítás Környezet barát mosoda Önkiszolgáló mosoda Mosodai szolgáltatás Ágytakaró Függöny Matrachuzat Ruha mosás szárítás

 Tiszta, illatos és száraz ruhák alig 1 óra alatt? Igen!


Ha belefáradt az otthoni mosásba, vagy magas árakat fizet egy hagyományos mosodában, akkor az önkiszolgáló mosodát Önnek találták ki. Egy önkiszolgáló mosoda számos előnnyel rendelkezik, amelyek gondtalanná és kényelmessé teszik a mosást.

Az önkiszolgáló mosodák mindenekelőtt a rugalmasságról szólnak. A hét minden napján bármikor betérhet, amikor megfelel az ütemtervének. Ön irányítja az idejét, és kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő gépeket és beállításokat. Ezek a gépek, az átlagos otthoni mosógépekhez képest dupla kapacitásúak, ráadásul, mivel egyszerre több gép áll rendelkezésre, gyorsan kimoshatja a ruhaneműt, és folytathatja a napot.

Az önkiszolgáló mosoda másik előnye a megfizethetőség. Versenyképes árakat kínál a mosásért, szárításért. Csak a ciklusokért fizet, nincsenek rejtett díjak, csak egy tisztességes és átlátható rendszer, amely lehetővé teszi, hogy pénzt, és időt takarítson meg.További előnye a gyorsaság. Alig 1 óra alatt elvégezhető a mosás, és a szárítás együtt.

A mosodában a gépek és a mosószerek is professzionális minőségűek. Egyszerre hatékonyak és környezetbarátak, így biztosítva, hogy a ruhák alaposan megtisztuljanak víz- és energiapazarlás nélkül. Ezenkívül mosószert, öblítőszert sem kell magával vinnie, azt a gépek automatikusan adagolják.

Az önkiszolgáló mosoda egy közösségi pont is, ahol találkozhat és kapcsolatba léphet másokkal. Legyen szó diák, szülő vagy elfoglalt szakember, biztosan találkozik valakivel, aki megosztja érdeklődését és tapasztalatait. Ki tudja – akár új barátokat is szerezhet, miközben a mosás befejezésére vár!
 
Ha nem fér az otthoni mosógépbe például az ágytakaró, a függöny, a matrachuzat, vagy túl sok mosatlan ruha gyűlt össze, vagy elege van már abból, hogy a nappaliban a ruhaszárítók foglalják el a helyet, ezekre mind megoldás lehet az önkiszolgáló mosodai szolgáltatás.
 
Összefoglalva, az önkiszolgáló mosoda kényelmes, megfizethető és jó minőségű alternatívát kínál a hagyományos mosási módokhoz. Érdemes egy próbát tenni, és meggyőződni, milyen egyszerű és élvezetes lehet a mosás!

 

Nyitvatartás:

szombat 6:00–22:00
vasárnap 6:00–22:00
hétfő 6:00–22:00
kedd 6:00–22:00
szerda 6:00–22:00
csütörtök 6:00–22:00
péntek 6:00–22:00

 

Cím: Szombathely, Szent Márton u. 8, 9700

Mobil: 06 30 341 1125

Facebook:  Belvarosi.Onkiszolgalo.Mosoda.Szombathely

 

belvarosi-onkiszolalo-moso-szombathely-ruha-moso-belvaros-ruhamosas-ruhaszaritas--1.jpg belvarosi-onkiszolalo-moso-szombathely-ruha-moso-belvaros-ruhamosas-ruhaszaritas--2.jpg belvarosi-onkiszolalo-moso-szombathely-ruha-moso-belvaros-ruhamosas-ruhaszaritas--3.jpg belvarosi-onkiszolalo-moso-szombathely-ruha-moso-belvaros-ruhamosas-ruhaszaritas--4.jpg belvarosi-onkiszolalo-moso-szombathely-ruha-moso-belvaros-ruhamosas-ruhaszaritas--5.jpg belvarosi-onkiszolalo-moso-szombathely-ruha-moso-belvaros-ruhamosas-ruhaszaritas--6.jpg

 

 

 

Oszd meg ezt a hirdetést!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Szülőkategória: Üzleti Cégtár
Találatok: 410