Hungarian Chinese (Traditional) Croatian Czech English German Slovak Slovenian
{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

T+T Iroda Társasház Kezelés Vas megye Sárvár Celldömölk Társasházi Közös Képviselet Társasház kezelés Társasház Felújítás Karbantartás Koordinálása

BEMUTATKOZÁS

TULAJDONA ÉRTÉKÉNEK BIZTONSÁGA AZ ÖN KEZÉBEN VAN. ODAFIGYELÉSSEL, OKOS GAZDÁLKODÁSSAL, JÓ DÖNTÉSEKKEL, MI SEGÍTÜNK AZT MEGŐRIZNI.

Az M-Projekt Service Kft. Társasházi közös képviselet teljes körű bonyolítását látja el. A társasházak élete nem egyforma. Az egyediség megtartása mellett igyekszünk a régi szokásokat az új lehetőségekkel kombinálni azért, hogy az mindenkinek érthető, és elérhető legyen. Fő célunk, hogy személyes kapcsolatot alakítsunk ki a társasházak tulajdonosaival. A gazdálkodás áttekinthetővé tétele, és a személyes egyenlegek követhetősége, lehetőséget ad saját elszámolásaik kontrollálására , melyhez internetes felületen mindenkinek egyedi hozzáférést biztosítunk. Irodánkban 8:00 –tól 16:00 –ig állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ügyfeleink ide fordulhatnak a felmerülő kérdéseikkel, bejelentéseikkel, valamint itt biztosítunk lehetőséget a készpénzes befizetésekre is. Természetesen a telefonos elérhetőségünk is működik, 0-24 órában Büszkék vagyunk, hogy a képviselt házak elégedettek az általunk nyújtott munkával, visszajelzéseik alapján a megfelelő kommunikáció, a könnyű elérhetőség, valamint a gyors és pontos ügyintézés sikerünk záloga.

Szolgáltatásaink:

  • Belső könyvelés
  • Elérhetőség megbízhatóság
  • Online hozzáférés saját elszámolásaihoz
  • Felújítás karbantartás koordinálása

Ha szeretne közös képviselőt váltani, vagy új társasházat alapít, keressen bizalommal.

tegyük átláthatóvá kiadásait, Tulajdona biztonsága az Ön kezébe van!

Mi azt segítünk azt megőrizni

 

Elérhetőségeink:

CÍM:   9600 Sárvár, Széchenyi utca 43.-45

TELEFONSZÁM:   +36 30 902 4621

EMAIL:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.tpluszt.hu

Oszd meg ezt a hirdetést!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Szülőkategória: Üzleti Cégtár
Találatok: 260