Hungarian Chinese (Traditional) Croatian Czech English German Slovak Slovenian
{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

T+T Iroda Társasház Kezelés Vas megye Sárvár Celldömölk társasház takarítás Irodák nyaralók apartmanok Irodaházak csarnokok ipari létesítmények takarítása Építkezés utáni nagytakarítás

 

BEMUTATKOZÁS

Takarítás terén a bizalom mellett nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és megbízhatóságra. A kölcsönös korrektség jegyében ügyfeleinkkel, igyekszünk rugalmasan és hatékonyan együttműködni. Arra törekszünk, hogy minden megrendelőnk, a munkánk végeztével jó érzéssel nézzen körbe, tiszta környezetében.

Célunk, hogy az Ön cége is az egyik elégedett és hosszú távú partnerünk legyen!

Ha miden tiszta, akkor OKEY WORLD!

 

Szolgáltatásaink:

 

ELŐZETES FELMÉRÉS, ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

Minden érdeklődőnknek egyedi ajánlatot készítünk! Minden alkalommal helyszíni felmérést készítünk, ahol minden apró részlet megbeszélésre kerül.


Üzlethelyiség, telephely vagy iroda:

Ismernünk kell a helyiség nagyságát, illetve a takarítás igényének gyakoriságát, hogy pontos árajánlatot tudjunk készíteni.


Festés, felújítás, építkezés utáni nagytakarítás:

Egy körülbelüli árajánlatot tudunk adni, ha ismerjük a terület nagyságát, de ebben az esetben a pontos összeg meghatározásához általában helyszíni felmérés szükséges (ingyenes), de minden esetben igyekszünk tájékoztatást adni.


KIVITELEZŐKNEK AJÁNJUK 


Új építésű vagy felújított házak, társasházak átadás előtti takarítása:

Kivitelezők számára az új építésű házak, társasházak igény szerinti átadás előtti takarítása. Garázsokkal egyéb helységekkel együtt, vagy csak egyes lakásainak takarítása. Vállalunk továbbá festés előtti takarófóliázást, ajtókra ablakokra védendő felületekre, amennyiben az utólagos takarítást is mi végezzük.

Elérhetőségeink:

CÍM:   9600 Sárvár, Széchenyi utca 43.-45

TELEFONSZÁM:   +36 30 902 4621

EMAIL:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.tpluszt.hu

Oszd meg ezt a hirdetést!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Szülőkategória: Üzleti Cégtár
Találatok: 73