Hungarian Chinese (Traditional) Croatian Czech English German Slovak Slovenian
{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

Depilhome Alma Soprano Diódalézeres Lézeres szőrtelenítés Vas Megye Szombathely Kőszeg Körmend Sárvár Bük Diódalézeres Szőrtelenítés Hát Mellkas Has Intim Terület Láb Szőrtelenítés Lézeres kezeléssel

A Depilhome-nál a forradalmian új diódalézer (Alma Soprano® XL) alkalmazásával a legjobb eredményeket érjük el a test minden tájékán, a lehető legbiztonságosabb módon.

A technológia lényege, hogy a gép a lézersugarat célzottan juttatja el a szőrtüszőbe, ahol a festékanyagot termelő sejteket elpusztítja, miközben a környező szövetek nem sérülnek, így a kezelés nem jár fájdalommal és teljesen biztonságos.

Mindegyik szőrtüsző független a többitől, és mindegyik más-más fázisban van, ez az oka annak, hogy több alkalom szükséges az optimális eredmény eléréséhez, hiszen a lézer csak az aktív fázisban lévő szőrökre hat.

A diódalézeres kezelés kevesebb gyakoriságot igényel, mint más szőrtelenítési módszerek, például gyanta, borotva stb., ami hosszú távon idő- és pénzmegtakarítást, valamint természetesen kényelemet és szabadságot kínál.

Mindenki szőrnövekedése más és más, de átlagosan 8 kezelés szükséges ahhoz, hogy megszabaduljunk a szőrszálaktól. (6-8 ritkább esetekben – főleg világos szőrszálak esetén- 10 alkalom)

Korlátlan számú ingyenes konzultációval várjuk kedves vendégeinket, ahol megvizsgáljuk a bőr- és szőrtípust. Ezen a konzultáción tájékoztatást adunk a kezelés során követendő irányelvekről, a szükséges kezelések számáról, valamint egyéb esztétikai és szépségápolási javaslatokról.

Szakterületünk a diódalézeres szőrtelenítés, amely ma a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb szőrtelenítő eljárás.

Miért válaszd a lézeres szőrtelenítést?

  • végleges és fájdalommentes
  • az egyetlen klinikailag igazolt szőrtelenítő eljárás
  • télen – nyáron végezhető kezelés
  • minden bőrtípusra ajánlott
  • megoldja a benőtt szőr problémáját
  • csökkenti az izzadást
  • hosszú távon idő- és pénzmegtakarítás

Keress minket bizalommal Szombathelyen a Thököly I. u. 40-ben!

Bővebb információ weboldalunkon:

www.depilhome.hu

Mobil: 0630 160 1053

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Oszd meg ezt a hirdetést!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Szülőkategória: Egészségrovattár
Találatok: 195