Hungarian Chinese (Traditional) Croatian Czech English German Slovak Slovenian
{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

SIHO Design Konyha És Bútor Stúdió Sopron Győr Mosonmagyaróvár Csorna Kapuvár Szombathely Konyhabútor Gyártás Látványtervezés Bútorgyártás Egyedi és Blokk Konyha Gyártás Hálószoba bútor Fürdőszoba bútor Nappali bútor Gyártás

SZOLGÁLTATÁSOK:

  • Egyedi és blokk konyha
  • Előszoba bútorok
  • Hálószoba bútorok
  • Gardrób
  • Fürdőszoba bútorok
  • Nappali bútorok
  • Háztartási gépek
  • Látványtervezés
  • Tanácsadás
  • Helyszíni felmérés
  • Épületgépészeti tervezés
  • Szállítás beszerelés 

 

 

RÓLUNK:


KONYHABÚTOR KÉSZÍTÉS SOPRON - SIHO DESIGN KFT.

 

Egyéni vállalkozóként kezdtük tevékenységünket Sopronban, majd 2015-ben alapítottuk meg mostani formánkat, alakítottuk ki üzletünket. 

2018 januárjában nyitottuk új konyhastúdiónkat, ahol nyitvatartási időben vagy egyéb egyeztetett időpontban állunk vásárlóink szolgálatára.

Konyhához és egyéb bútorokhoz is rengeteg kisebb nagyobb minta áll rendelkezésre.

Fő profilunk a konyhabútorok tervezése és gyártása, de emellett szívesen foglalkozunk egyéb kisebb és nagyobb bútorok megtervezésével és kivitelezésével is. Több nagyobb munka után mondhatom, hogy egész lakások belső látványtervének elkészítésében is szívesen segítünk.

Konyhabútoroknál fontosnak tartjuk hogy ne csak esztétika és ne csak funkcionalitás, hanem a kettő harmóniájában a vevő személyiségének és elvárásainak legjobb tudásunk szeint tervezzük meg a bútort. Ez természetesen mind a belső terek kialakítására és az egyéb bútorok tervezésére igaz.

Kivitelezésnél fontos számunkra a minőség, hogy a vevő elégedetten használhassa elkészült bútorait. Ebben profi saját asztalos csapatunk biztosítja a hátteret.

Tekintse meg az általunk készített egyedi konyhabútorokat a referencia munkáink között!

Még több terv és megvalósult munkánk megtekintéséhez keressék fel facebook oldalunkat:

Facebook: sihodesignkonyhastudio

 

Egy gondolat a tervezőtől:

"Egy konyha az az élettér, ahol a legtöbb időt töltjük, így úgy kell kialakítani, hogy ne csak a kényszer, a mindennapi rutin miatt legyünk ott, hanem azért, mert szeretjük a konyhánkat, szeretünk ott lenni."

 

Üdvözlettel: 

SIHO Design Csapata

 

Konyhabútor készítés Sopron - SIHO Design Kft.

Cím: 9400 Sopron, Újteleki u. 50.
Szaniszló Dóra +36707733048   +3699787554  
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
 
Bővebb információ weboldalunkon:
 

LÁTVÁNYTERVEZÉS:



Látványtervezés

 

Igényeiknek megfelelően szakszerű tanácsadással egybekötve készítünk tervet ügyfeleink számára. Az adott térnek megfelelően törekszünk a funkció és az esztétika egyensúlyára, legyen az teljes belső tér vagy bútor megtervezése. A konyhabútortól a fürdőszobán át, akár irodája tervezésével is keressen minket bizalommal.

 

TANÁCSADÁS



Tanácsadás

 

Segítséget nyújtunk a felmerülő kérdések, problémák, megbeszélésében.
Javaslatokat, ötleteket, praktikus tanácsokat, tippeket adunk konyha és egyéb bútor megvalósításához.

Tanácstalanság esetén szívesen segítünk, terveket készítünk, akár többször is módosítunk !

 

HELYSZÍNI FELMÉRÉS



Helyszíni felmérés

 

Tervezés esetén elegendő egy alaprajz is, de ha nem áll rendelkezésünkre az sem gond. Ügyfeleink által behozott méretek megrendelés esetén a helyszínen minden esetben ellenőrzésre kerülnek. Lehetőség van előzetes helyszíni felmérés igénybevételére, mely díjat megrendelés esetén jóváírjuk. Részletekért keressen minket bizalommal.

 

ÉPÜLETGÉPÉSZETI TERVEZÉS



Épületgépészeti tervezés

 

Új házak, lakások építésekor vagy régi bútor cseréje esetén is fontos, hogy a szerelvények jó helyre kerüljenek. Főként konyhabútor esetén lényeges, hogy hová kerülnek majd a készülékek és a vizesblokkok. Ehhez érdemes megterveztetni a bútort akár már az építkezés kezdeti szakaszában. Gépészeti tervezés igénybevételének költségét a bútor megrendelésekor jóváírjuk. Részletekért keressen minket bizalommal.

 

Konyhabútor készítés Sopron - SIHO Design Kft.

Cím: 9400 Sopron, Újteleki u. 50.
Szaniszló Dóra +36707733048   +3699787554  
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
 
Bővebb információ weboldalunkon:
 
 
shino_design_konyhabutor_irodabutor_-haloszobabutor_sopron_keszites_tervezes-1.jpg shino_design_konyhabutor_irodabutor_-haloszobabutor_sopron_keszites_tervezes-2.jpg shino_design_konyhabutor_irodabutor_-haloszobabutor_sopron_keszites_tervezes-3.jpg shino_design_konyhabutor_irodabutor_-haloszobabutor_sopron_keszites_tervezes-4.jpg
 
 
 

Oszd meg ezt a hirdetést!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Szülőkategória: Üzleti Cégtár
Találatok: 171