Hungarian Chinese (Traditional) Croatian Czech English German Slovak Slovenian
{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

Erdélyi tetőépítő Invest Kft Ház Tetőfedő Magyarország Budapest Szekszárd Kaposvár Szeged Baja Mohács Pécs Szekszárd Kalocsa Kecskemét Cserepes Tetőfedés Cseréplemezes fedés Zsindelyes Trapézlemezes Rézlemezes tetőfedés Tetőfelújítás Bádogozás

Szolgáltatásink:

Kivitelezési munkák:

  • Tetőfedés
  • Cserepes tetőfedés
  • Cseréplemezes fedés
  • Állókorcos tetőfedés
  • Trapézlemezes tetőfedés
  • Zsindelyes tetőfedés
  • Rézlemezes tetőfedés
  • Palatető felújítás
  • Cseréptető felújítás
  • Zsindelytető felújítás
  • Lemezetető felújítás

 

 Tetőfelújítás:
Legyen szó palatetőről, cseréptetőről, zsindelyről vagy trapéztető felújításról, ha tető, akkor biztosan tudunk segíteni!

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk különböző tetőfedések felújításában, legyen szó palatetőről, zsindelytetőről, lemezes tetőkről vagy cserepes tetőfedésről. A tetőfelújításokat a tetőszerkezet cseréjével vagy javításával is elvégezzük, ha szükséges. Szakmai tanácsokkal segítjük megrendelőinket, garantálva a profi kivitelezést és az időállóságot.

Tetőjavítás:
Segítünk megóvni tetőfedését, megszüntetjük a szivárgást és segítséget nyújtunk a tető strukturális megőrzésében.

Kevés dolog zavaróbb annál, mintha felnézne a mennyezetre és beázást látna. Ekkor már igen aggasztó helyzet nem csak a lakástulajdonos számára, hanem bonyolult probléma a képzetlen szakemberek számára is.
A tető javítása szakképzett szakembert igényel. Cégünk folyamatosan azon dolgozik, hogy hogy magas minőségű tetőfedő szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek.

Bádogozás:
A bádogos szolgáltatásaink része az ereszcsatornák építése és javítása, különböző lemeztető fedések, párkányok fedése.

A bádogos munkák kivitelezése során a következő területeken tudjuk az ön igényeit kiszolgálni: lemezfedések készítése, ablakpárkányok, kémény és falszegélyek, függő és fekvőeresz csatornák, lefolyók, vízgyűjtők, vápák, hattyúnyak, kiköpők, oromszegélyek, ereszszegélyek, hajlatbádogok, véglemezek, szegletdíszek, tetőkibúvók vagy új szerkezetek kialakítása, gyártása és beépítése. A tetőfedő bádogos munkák mellett vállalunk kovácsoltvas kerítések építését is.

 

Elérhetőségek:

Bővebb információ weboldalunkon!

www.haztetofedo.hu

BARANKA JÁNOS
+36 30 828 6683

E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

baranka_janos-tetofedes_tetofelujitas_haztetofedo_melykut_budapest-_pecs_szekszard_balaton-1.jpg baranka_janos-tetofedes_tetofelujitas_haztetofedo_melykut_budapest-_pecs_szekszard_balaton-2.jpg baranka_janos-tetofedes_tetofelujitas_haztetofedo_melykut_budapest-_pecs_szekszard_balaton-3.jpg baranka_janos-tetofedes_tetofelujitas_haztetofedo_melykut_budapest-_pecs_szekszard_balaton-4.jpg baranka_janos-tetofedes_tetofelujitas_haztetofedo_melykut_budapest-_pecs_szekszard_balaton-5.jpg baranka_janos-tetofedes_tetofelujitas_haztetofedo_melykut_budapest-_pecs_szekszard_balaton-6.jpg baranka_janos-tetofedes_tetofelujitas_haztetofedo_melykut_budapest-_pecs_szekszard_balaton-7.jpg baranka_janos-tetofedes_tetofelujitas_haztetofedo_melykut_budapest-_pecs_szekszard_balaton-8.jpg baranka_janos-tetofedes_tetofelujitas_haztetofedo_melykut_budapest-_pecs_szekszard_balaton-9.jpg

 

 

Oszd meg ezt a hirdetést!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Szülőkategória: Üzleti Cégtár
Találatok: 62